Warning: The magic method InvisibleReCaptcha\MchLib\Plugin\MchBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/4/6/ferren.dk/httpd.www/wp-content/plugins/invisible-recaptcha/includes/plugin/MchBasePublicPlugin.php on line 37 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/4/6/ferren.dk/httpd.www/wp-content/plugins/invisible-recaptcha/includes/plugin/MchBasePublicPlugin.php:37) in /customers/6/4/6/ferren.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 703 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/4/6/ferren.dk/httpd.www/wp-content/plugins/invisible-recaptcha/includes/plugin/MchBasePublicPlugin.php:37) in /customers/6/4/6/ferren.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 711 Hjertestarter i Ferren – Ferren
 
 
Ny på Ferren?


Som beskrevet på foreningens generalforsamling er der investeret i en hjertestarter i samarbejde med Ferren Klit – de 13 huse øst for Ferren.

Hjertestarteren er installeret udvendig på sydsiden af fælleshuset i det grønne skab. Den er synlig med lys. Du åbner bare skabet og tager tasken med hjertestarteren, hvis du får brug for den.

Den er klar til brug – den er anbragt i en skuldertaske påhængt en lille rød taske (hjertestarterkit) med diverse (måske) nyttige ting.

Når du har taget hjertestarteren ud af bæretasken åbnes låget – og en dansk stemme vejleder dig videre frem.

Giv venligst besked til bestyrelse@ferren.dk, når hjertestarteren er anvendt.